for museer

Få fat i en svær målgruppe:
Tiltræk børn og unge til dit museum med GoZeek!

Minimalt ressourceforbrug for museet
Fokus på museets samling fremfor specifikke værker
Børn og unge får mulighed for selv at engagere sig
Skab fremtidens kunstelskere og museumsgæster!

Lad os mødes om
netop jeres behov

GoZeek er en unik løsning, fordi den kan bruges på tværs af kunstmuseer – men vil blive justeret til netop jeres samling og profil. Appen giver jer også mulighed for at profilere fx jeres café, museumsbutik eller medlemsskab.

Løsningen kræver et minimum af ressourcer for museet.

Vær med i udviklingen

Med en bedømmelse på 4,3 stjerner ud af 5, viser vores test med over 200 børn, unge og ledsagende voksne, at GoZeek gør besøg på kunstmuseum langt sjovere for målgruppen børn og unge.

Vi vil sikre en løsning, der også matcher museernes behov. Derfor tager vi gerne en snak, hvis I kan være interesseret i et pilot-samarbejde. Lad os starte med et uforpligtende møde.

5/5

Normalt er kunstmuseer ret kedelige, fordi man bare går rundt. Men det er sjovt med GoZeek, fordi det er sjovt at skulle finde ting. Med Gozeek er det ikke kedeligt længere.

Wilma, 9 år.

Something about Pricing

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du i dialog om, hvordan GoZeek kan hjælpe med at tiltrække en attraktiv målgruppe?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

FAQ

Børn og unge er klart underrepræsenteret på kunstmuseer – bl.a. fordi mange forældre ikke ved, hvordan de skal engagere deres børn på et kunstmuseum. GoZeek engagerer børn og unge i en subjektiv oplevelse, så de får lyst til at komme igen – og fortælle deres venner om oplevelsen.

GoZeek er lige nu tilgængeligt i Appstore til test med et begrænset antal opgaver, der passer til alle museer. Når vi etablerer GoZeek hos jer, sikrer vi et langt større antal opgaver, der er justeret til netop jeres profil og samling. Det sikrer vi i fællesskab.

Desuden giver GoZeek mulighed for profilering af fx jeres café, museumsbutik eller medlemsskab afhængig af jeres behov.

Som indledning på et samarbejde hjælper GoZeek med at informere frontpersonale, så I bedst muligt kan informere gæster med børn og unge om løsningen. GoZeek downloades nemt i Appstore – noget nutidens børn klarer på 5 sekunder.

Vi samarbejder gerne med jeres kommunikationsafdeling, hvis I ønsker at fokusere yderligere på at bruge GoZeek til tiltrækning af en attraktiv målgruppe.

Løsningen er unik, bl.a. fordi den kræver minimal indsats fra museet. Det gælder både når samarbejdet indledes, men endnu vigtigere kræver løsningen heller ikke løbende tilpasning eller vedligehold fra jeres side. Heller ikke, når I udlåner et værk fra samlingen eller har en særudstilling.

GoZeek tager sig selvfølgelig af al udvikling, support og vedligehold.

GoZeek er unik, fordi opgaver handler om at se kunst generelt – der er derfor ingen vedligeholdelse, når I fx har udlånt et kunstværk. 
GoZeek står selvfølgelig for al teknisk vedligehold og support.

Opgaverne i GoZeek er ikke værkspecifikke men justeret til jeres samling og profil. Derfor kræver løsningen ingen justeringer, når et værk er udlånt eller I skifter udstilling.

En opgave kan fx være at finde et kunstværk, der indeholder flere materialer, Eller at værk, hvor en person ser ud på beskueren, Eller et værk der virker uhyggeligt. Altså opgaver, der inviterer til at forholde sig til alle værker i samlingen fremfor specifikke værker.

Nej. Appen kan hentes gratis.